Αυτά τα τερτίπια του blogger...

...μας χάλασαν τη συνταγή και μας άφησαν μία όλοκληρη μέρα πίσω. Τώρα το να σχολιάσει κανείς τα τεκτενόμενα της δεύτερης αγωνιστικής της Superleague είναι πλέον ανούσιο, ήδη τα παιχνίδια έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα και όλοι πλέον ασχολούνται με τα επόμενα παιχνίδια, ιδιαίτερα με αυτό που φέρει την ετικέτα "ματς που θα κρίνει τη κορυφή" δηλαδή το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Πάντως, σαν σύντομο σχόλιο, να πω πως περίμενα πολύ χειρότερο παιχνίδι και μου άφησε θετικές εντυπώσεις το ντέρμπυ. Για εμένα το αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΚ, η οποία και έπαιξε λίγο καλύτερα και αν δεν έκανε τα δωράκια της (λέγε με Μπλάνκο, Καφέ) τώρα θα μιλάγαμε για αποκαθήλωση του Φερέιρα. Ο Παναθηναϊκός εμαφνίστηκε εμφανώς βελτιωμένος, είχε τρεξίματα(!) και αντοχές(!!!) και πίεσε, ιδιαίτερα στην επανάληψη. Κορυφαίος των πρασίνων ο ξεχασμένος Λουϊς Γκαρσία ενώ από την ¨Ενωση ξεχώρισε ο Ντιόπ και ο...Μπλάνκο.

Τώρα το μενού περιλαμβάνει Ολυμπιακό Βόλου-Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό και το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ. Όλοι οι αγώνες θα λάβουν χώρα αύριο και φυσικά δεν θα μπορέσουμε να τους δούμε από τα μη συνδρομητικά κανάλια.

Και τώρα μία ερώτηση προς το αγαπητό blogger, η πλατφόρμα του οποίου φιλοξενεί τη πλειονότητα των μπλογκ παγκοσμίως: Δεν θα έπρεπε να μας στείλετε κάποιο mail και να μας ενημερώσετε για τα προβλήματα; Τόσο κόπο κάνει; Σε όσους έστειλαν κάποιο μήνυμα σε κάποιο άρθρο, ζητώ συγγνώμη αν δεν απάντησα αλλά όταν διεγράφη η ανάρτηση της Πέμπτης, διαγράφηκαν και τα σχόλια.