Έγκλημα δίχως τιμωρία...

Χθες γίναμε για ακόμα μία φορά μάρτυρες του μπουρδέλου που θέλει να αποκαλείται και Super League. Τώρα τι, αξίζει κανείς να σχολιάσει τα τεκτενώμενα στο μαγικό χώρο του ελληνικού πρωταθλήματος, που κάνει μέχρι και το πρωτάθλημα του Τιμπουκτού να μοιάζει κορυφή; Χθες είχαμε τη τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ, τον λόγο ύπαρξης των οποίων τέσσερα χρόνια τώρα δεν έχω καταλάβει ακόμα, όπου και πάλι επικράτησε ο νόμος των γηπεδούχων. Το πραγματικό πάρτυ έγινε μέσα στη Τούμπα...

Δεν θα σταθώ μόνο στη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, που θα με κάνει να λησμονήσω μέχρι και τον Καλόπουλο, θα αναφερθώ και σε κάτι ακόμα, για το οποίο έχει γίνει πραγματικός χαμός, για τον "Βαράω γιατί γουστάρω" Πάμπλο Γκαρσία. Το κακό με αυτό το τσογλάνι έχει παραγίνει και δεν στέκομαι μόνο στις ψιλές που έσκασε στον Μίτσελ, έτσι κι αλλίως ξέρουμε ότι πρόκειται για άνθρωπο της πλάκας, αλλά κυρίως για τη δήλωση "Δεν χτύπησα για να σκοτώσω".

Σώπα ρε καραγκιόζη, δηλαδή έπρεπε να τον πεθάνεις για να σε βρίσουμε; Τι είναι αυτά ρε; Γιατί να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο αυτός ο Ουρουγουανός Iron Mike, και αντ'αυτού παίζει μπάλα και δίνει τροφή σε όλους τους δήθεν διανοούμενους να λένε πως με το ποδόσφαιρο ασχολούνται οι τραμπούκοι, οι αμόρφωτοι και όσοι δεν έχουν ενδιαφέροντα. Δεν έχει καταλάβει ότι εκτός του ότι είναι απλά ένας επικίνδυνος βλάκας, δυσφημεί και το άθλημα;

Για εμένα τέτοιου είδους αλητήριοι δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο και ξέρετε ποιοι είναι αυτοί που θα έπρεπε να διώχνουν αυτούς από τα γήπεδα; Οι ίδιοι οι παίκτες! Ναι, διότι κάθε μαλακία που κάνει ένας, έχει ως αποτέλεσμα να παίρνει η μπάλα όλους, τυπική αντίδραση για όλους όσους δεν μπορούν να απολαύσουν το άθλημα. Στην ουσία μειώνονται και πλήττονται και οι ίδιοι. Κια επειδή στην Ελλάδα μερικοί κάνουν "κρά" για τέτοια γεγονότα, κάποιοι τους προσφέρουν απλόχερα πατήματα.

Έγω έχω να κάνω, ωστόσο μία ερώτηση; Ο αγώνας γιατί δεν διεκόπη μετά τη ρίψη της φωτοβολίδας; Δεν υπήρχε ξεκάθαρη εντόλή, μετά τον "τελικό της ντροπής", σε περίπτωση που θα παρατηρηθούν τυχόν επεισόδια να διακόπτεται ο αγώνας; Γιατί δεν εφαρμόστηκαν και πάλι οι κανόνες; Καημό το'χω να δω κάποιον επιτέλους να παίρνει τη κατάσταση στα χέρια του και μόλις βλέπει τέτοιου είδους αίσχη να διακόπτει τον αγώνα. Διότι, ενώ είμαι της άποψης πως οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μόνο μέσα στα γήπεδα, μόνο δραστικά μέτρα μπορούν α φέρουν αλλαγές.

Αλλά που, εδώ κάνουμε τα κορόιδα...