Ματς δίχως αύριο...

Η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό είναι δίχως αμφιβολία το πιο σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες στοχεύουν μόνο στη νίκη για να καταφέρουν να διατηρηθούν σε τροχεία Champions League. Ειδικά για τον περσινό νταμπλούχο το ματς είναι εξαιρετικά κρίσιμο καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλήν της νίκης μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμο για τη συνέχεια του μίνι πρωταθλήματος...

Για την ΑΕΚ, αυτή είναι μίας πρώτης τάξης ευκαιρία να θέσει εκτός διεκδίκησης, σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον, τον ΠΑΟ, καθώς έχει τη δυνατότητα, εάν βέβαια κατακτήσει τον τίτλο, να αποσπαστεί 4 πόντους από τους πράσινους και να κονταροχτυπηθεί για τη πρώτη θέση με τον ανεβασμένο ψυχολογικά και αγωνιστικά ΠΑΟΚ που υποδέχεται νωρίτερα (στις 19.30) τον τελευταίο και δίχως πόντο Ολυμπιακό Βόλου του Μάκη Κατσαβάκη.

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι τέτοια, ώστε να υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ακόμη και αν οι μόνοι που θα παρεβρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ είναι οι φίλαθλοι του τριφυλλιού. Και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ άσχημο καθώς μετά την ήττα με σκορ 2-1 από τον ΠΑΟΚ εξανεμίστηκε και το προβάδισμα των τριών πόντων που είχε, με αποτέλεσμα η νίκη να είναι μονόδρομος.

Αντίθετα η Ένωση μπορεί θεωρητικά να αρκεστεί και στην ισοπαλία, δεδομένης και της δυσκολίας που παρουσιάζει η συγκεκριμένη αναμέτρηση ("εκτός" έδρας και δίχως φιλάθλους), καθώς με ισόπαλο αποτέλεσμα θα παραμείνει μπροστά από τον Παναθηναϊκό, απλά δεν θα έχει διευρύνει καθόλου το προβάδισμα της και ελλοχεύει ο κίνδυνος να πέσει στη δεύτερη θέση με πιθανή νίκη του δικέφαλου του Βορρά στο Πανθεσσαλικό.

Και οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση μέσω του συνδρομητικού καναλιού Novasports, και πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας στο Βόλο από το Novasports2(19.00), ενώ το ντέρμπυ στο ΟΑΚΑ από το Novasports1(21.45). Οπότε όσοι διαθέτουν το περιβόητο κουτί της Nova θα πρέπει να αναζητήσουν κάποια καφετέρια για τη παρακολούθηση των αναμετρήσεων. Πάντως μη περιμένετε να δείτε και καμία σπουδαία μπάλα, η σκοπιμότητα θα έχει κυρίαρχο ρόλο.