Champions League: Schalke 04-Manchester United

Δύο μόλις ημέρες μετά το Πάσχα και ξεκινάει και πάλι η ημιτελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης. Σήμερα Τρίτη, το μενού των αγώνων περιλαμβάνει μόλις μία αναμέτρηση, που όμως αποτελεί μία εξαιρετική πρόγευση για το τρίτο στη σειρά classico που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Η έκπληξη του θεσμού, Schalke, υποδέχεται στη Γερμανία τους παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με την ελπίδα να πραγματοποιήσουν μία ακόμη τεράστια έκπληξη και να προκριθούν στο τελικό.

Κακά τα ψέμματα, το δίχως άλλο, καθαρό φαβορί για τη πρόκριση είναι η αγγλική ομάδα. Οι "μπέμπηδες", μετά και τη νίκη τους επί της Everton για το πρωτάθλημα, έχουν αγκαλιάσει τον τίτλο και ο Σκώτος προπονητής τώρα κυνηγά επιπλέον καταξίωση και στο Champions League, με μοναδικό στόχο τη κατάκτηση του τροπαίου με τα "μεγάλα αυτιά". Ο Raul, o Neuer και ο δικός μας Κυριάκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσουν να γκρεμίσουν τα όνειρα του μεγάλου κόουτς.

Από τον γερμανικό σύλλογο, κανείς δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Μόνο και μόνο που κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του συλλόγου, αποκλείοντας μεταξύ άλλων και τη περσινή πρωταθλήτρια Inter, έχει ήδη κερδίσει την εκτίμηση του φίλαθλου κόσμου της υφηλίου και θα αγωνιστεί χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, την συνηθισμένη ώρα, δηλαδή στις 21.45. Πρόκειται δίχως αμφιβολία για μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και μία εξαιρετική εισαγωγή για τη κλάση τιτάνων στην Ισπανία μία μέρα μετά.